header image

ObRok 11

Autorem je Štěpánka, publikováno 15.5.2011 v rubrice Akceee!. 0 komentářů.

Nakonec jsem i letos vyrazila na celostátní setkání roverů, tedy skautů a skautek nad 15 let, které se koná ob rok po různých koutech ČR. Tentokrát v Češkovicích u Blanska.

Po počátečním prohlášení, že s našimi rovery letos nikam nejedu a ať se sami postarají o svou účast na ObRoku, jsem potom přece na akci jela. Dokonce i jako vedoucí skupiny - a místo střediskové hned okresní (k čemuž jsem přišla trochu jako slepý k houslím). Výprava byla tvořena čtyřmi osobami něžného pohlaví z Radotína a Hiawathy (počítáno včetně mě).

Ńa akci jsem vyrazila s tím, že to bude tak super jako minule v Jaroměři, nakonec mě ale tolik neuchvátila. Možná to bylo trochu i tou nekonečnou všudypřítomnou zimou, která na tábořišti letos panovala (vždyť i voda první noc zamrzla), možná jsem si první akci ve vzpomínkách trochu idealizovala. Prostě jsem na letošním ObRoku viděla několik věcí, které mohly být mnohem lepší - např. Regiony.

Díky několika lidem, které jsem na ObRoku potkala, teď ale můžu přeci jen napsat, že jsem si z těch několika dní odvezla úžasné vzpomínky a stálo to za to...

Stránky ObRoku 11: www.obrok11.cz
Fotky jiných lidí: http://www.obrok11.cz/zabava/fotogalerie/

Rajče Youtube

Co se chystá?

Rubriky

Archiv

Odkazy

Rádio Černá hora Hrady.cz Order of the Stick OOTS.cz