header image

Brdy 2011

Autorem je Básník, publikováno 30.1.2011 v rubrice Pejsek, Přechod Brd. 0 komentářů.

Letošní přechod Brd se nadmíru vydařil. Počasí bylo skvělé, díky tomu, že jsme ráno vyrazili samostatně jsme byli na Kytínské louce včas a potkali spoustu kamarádů a přátel. Vyměnili jsme spoustu kartiček, přičemž výběr těch nejhezčích je opět k vidění v článku, stejně jako pár fotek a všechny Básníkovy kartičky pro letošní rok.

Letos jsme zvolili tradiční trasu Mníšek - Řevnice. Do Mníšku jsme jeli autobusem, který kupodivu nebyl ani moc nacpaný :-) . Na náměstí jsme si dali v cukrárně každý dva moc dobré dortíky a čaj. Když jsme pak vylezli z cukrárny ven, akorát šla okolo Gymi se skupinkou z Hiawathy, takže jsme se připojili a většinu cesty na louku šli s nimi.

Na Louce jsme letos byli docela brzo, ještě tam moc lidí nebylo. Už tam ale stihla dorazit Medvědice, Hároš, Jana, Slávek a vůbec celá barrandovská výprava. Chvíli jsme si pokecali a pak jsme se vrhli do měnění kartiček, protože na louce začalo přibývat lidí.

Nakonec jsem vyměnil všech svých 80 kartiček a i Štěpánka vyměnila většinu. Protože byla fakt zima, došly kartičky a byli jsme zmrzlí, vyrazili jsme chvíli po nástupu směr Řevnice. Po chvíli jsme potkali lidi z Radotína, kteří letos nějak nezvládli dorazit včas na louku. S nimi jsme potom šli zbytek cesty do Řevnic, kde jsme stihli ještě i nějaký ten pobyt na dětském hřišti a dokonce jsme odjeli domů ještě o půl hodiny dřívějším vlakem.

Fotky z Brd na Rajčeti
Letošní Básníkovy kartičky (pdf)
Nejhezčí (naskenovatelné) kartičky, které jsme letos vyměnili (jpg, 1.část)
Nejhezčí (naskenovatelné) kartičky, které jsme letos vyměnili (jpg, 2.část)
Nejhezčí (naskenovatelné) kartičky, které jsme letos vyměnili (jpg, 3.část)

Rajče Youtube

Co se chystá?

Rubriky

Archiv

Odkazy

Rádio Černá hora Hrady.cz Order of the Stick OOTS.cz