header image

Silvestr 2007/08

Autorem je Básník, publikováno 22.1.2008 v rubrice Na cestách. 0 komentářů.

Letos jsme na Silvestra nikam nejeli, protože ani nějak nebylo s kým. Nakonec jsme tedy s Kočkou zůstali doma a Silvestra strávili ve společnosti mého bratra Filipa a jeho přítelkyně Anety, které oba tímto zdravíme :-)

Stejně tak jsem bohužel měl i spoustu práce, takže vždy část dne jsem strávil pracovně. Ve zbytku jsme pak se Štěpánkou hráli různé deskové hry, zejména Trans America, kterou jsme dostali k Ježíšku.

30. prosince jsme se pak ještě s naší mamkou vydali autem k hradu Kokořín a blízkým skalním pokličkám. Bylo sice zima, ale výlet byl krásný a aspoň na chvíli jsme se tak dostali ven z Prahy, i když to stále nebylo ono. Chyběly nám batohy na zádech a větší volnost pohybu. A ke konci už i teplo a světlo :-)

A jak už to tak chodí, když jde o příjemně strávený čas, uteklo to jako voda. Připili jsme si, ještě chvíli hráli hru Hobiti a pak šli spát. Společného Silvestra jsme zakončili 1. ledna večer, kdy jsme se šli podívat na novoroční ohňostroj. Byl vskutku velkolepý.

Protože jsme ale oba spíš venkovní typy, nebyl letošní Silvestr strávený doma "za pecí" tak pěkný, jako ten minulý na Korně, ačkoli jsme tam přes silvestrovsku noc byli jen tři.

Fotky na rajčeti

Rajče Youtube

Co se chystá?

Rubriky

Archiv

Odkazy

Rádio Černá hora Hrady.cz Order of the Stick OOTS.cz